Hier vind je alle leverings- en betalingsvoorwaarden die JongKruit hanteert.

Bestellen
- Nadat je bestelling en betaling vóór 19.00 uur succesvol is afgerond en is ontvangen door JongKruit wordt deze maximal 2 werkdagen erna op de post gedaan.

Bestelling afzeggen
- Mocht je je order willen annuleren vóórdat die op de post wordt gedaan, stuur dan direct na de bestelling een e-mail naar: info@JongKruit.nl. Als je wacht met annuleren, bestaat de mogelijkheid dat je pakket al onderweg is, en daarna is retourneren voor kosten van de koper. Voor een geannuleerde order stort ik het geld terug op je rekening.

Bezorgkosten – JongKruit berekent bezorgkosten afgestemd op het formaat en gewicht van het product. JongKruit maakt haar tassen met de grootste zorg en controleert ze vóór verzending. Mocht er tijdens transport iets mis zijn gegaan met je bestelling, neem dan direct contact op met JongKruit, via e-mail: info@JongKruit.nl.

Betaalwijze
- JongKruit accepteert betalingen die zijn ontvangen op haar rekening.

Terugbrengen of retourneren
- Als er technische gebreken zijn aan het product of er iets mis is gegaan tijdens transport, neem dan meteen contact met ons op via: info@JongKruit.nl. Je hebt dan een week de tijd om je bestelling aan ons te retourneren. Als de schade volgens JongKruit niet is ontstaan door onzorgvuldig gebruik, krijg je binnen 7 werkdagen het geld van de aankoop terug.
JongKruit maakt de producten met de grootste zorg en controleert ze voor verzending. JongKruit neemt geen artikelen terug vanwege vermeende kleurafwijkingen of materiaalafwijkingen van het bezorgde product ten opzichte van het product zoals op de wesbite getoond. (Dit is in verband met scherminstellingen van je computer).

Garantie
- JongKruit geeft op al haar producten een garantie van 12 maanden. Mocht je product binnen 6 maanden gebreken vertonen door een tekortkoming van JongKruit, dan kun je het product laten repareren. Eventuele verzendkosten zijn voor de afzender. Retourzending en reperatiekosten komt voor rekening van JongKruit.

Beschadiging door eigen toedoen
- Mocht je product na 12 maanden beschadigingen of andere gebreken hebben opgelopen, dan kun je dat product laten repareren door JongKruit. Neem daarvoor contact op via e-mail: info@JongKruit.nl. JongKruit zal hiervoor enige kosten in rekening brengen.

Producteigenschappen
- Als je een product van JongKruit hebt aangeschaft, dan kun je ervan uitgaan dat dit een product is van goede kwaliteit. Het material is van pvc en is zeer duurzaam. Doordat het material gebruikt is en door JongKruit gerecycled wordt kunnen er tekenen van gebruik zichtbaar zijn. Hiertoe behoren kreukels, en schuurplekken. JongKruit kiest met de grootste zorg de gebruikte stukken uit,tekenen van gebruik ziet JongKruit als charme. De leveranciers voor andere materialen worden met zorg uitgekozen. JongKruit kan geen garantie geven op verkleuringen door regen / zon.

Gegevens JongKruit

E-mail: info@JongKruit.nl
Telefoon: 06-41036949
Bank: Ibannummer: NL27 ASNB 0709 0232 43
Kamer van Koophandel: 50705768
BTW-nr: NL822884185B01