JongKruit maakt ook tassen op maat voor bedrijven. Vaak liggen banieren na gebruik in de opslag weg te stoffen. Zonde! Weggooien kost geld. JongKruit maakt van jouw banier een tas, laptophoes, visitekaartmapje, mobiele printertas..

Een creatief kado van Hollandse bodem
Een mooi, uniek en origineel relatiegeschenk of creatief en persoonlijk kado voor medewerkers.

Eerlijk en duurzaam
Bij opdrachten in een grote oplage werkt JongKruit samen met een Nederlandse rehabilitatieplek, waar psychiatrische patiënten een sociaal plan en vak wordt geleerd. Ook werkt JongKruit samen met een lokaal atelier voor grote opdrachten. Hier worden de producten met veel aandacht, tijd en plezier gemaakt.

Korting
Voor grote oplages (van hetzelfde model) geven we extra korting vanaf 25 stuks wanneer je zelf de banier aanlevert. Meer weten? Neem contact op met Marieke: 06 – 41036949.

Afgeleverde opdrachten
JongKruit heeft opdrachten afgeleverd aan Buma Cultuur, Jonge Harten Festival, Vrede van Utrecht  IDTV, Poetry International Rotterdam, Cultuur op de Campus, SG Erasmus, Radboud Universiteit Nijmegenhet Bos en WeLL Design.